И молылася, и просылася
Украинским песням
.
И молылася,и просылася
- Пусты мэнэ,мий гарнэнькый
На вулыцю погулять!
- А я Сам нэ пиду,
И Тэбэ нэ пущу...
Хочешь мэнэ ты сьогодни,
Щэй покинуть на биду!
- Ах ты ж наглый,ты ж побач...
Сам Гарэм завел!!!
- Ни плачь!
Давай будэмо,Кохана,
С Тобой письни распивать!
- Колы хочэш,-развлэкайся,
но до мэнэ нэ чэпляйся...
- Нэ трэмай мэнэ ты мылый,
Нэ трэмай,тэбэ прошу,-
-Бо я Тэбэ,мий гарнэнькый,
З Уму з разуму свэду!
Свидетельство о публикации №121060405020