Травы ридни

         Трави рідні

Трави дикі трави рідні
І стежини золоті
Вдень і в ніч
Мені вас видно
Якщо можете простіть

Що давно не гладив жовті
У Безсмертника квітки
Білий цвіт у Деревію
Відлетіли дні й віки

А дубочок соромливий
Зріс у вись у небеса
Тут стежки мої щасливі
Назавжди в душі краса

13.03.2013р.


Рецензии