В! дверт! сть!
Бо я правдива,
Я вірю щастю
Та добру-в наш час,це диво.
Люблю й ціную тих людей,
Хто з чистим серцем,
В них море сонячних ідей,
Їх душі з сонцем.
Відверта з тим,хто чесний,
Із лицемірами-на різних берегах,
Для мене підлабузник лесний,
Такий самий,як"нечисть у рогах".
Шаную прямоту та щирість,
Ділюсь добром з хорошими людьми,
Я дякую Творцю за милість,
Що я живу з чудовими людьми.
Свидетельство о публикации №121060308066