Радуйся

1.Радуйся, пресветлая, небесная Голубица,   
Просвети внутреннюю тьму мою.
Радуйся благая Отроковица,
Спаси и сохрани меня молю…

Припев:
Ты Мати дивная, меня ведешь,
От зла и боли сердце бережешь.
Целую руки, держишь в них Христа.
«Помилуй Боже»,- шепчут вновь уста.

2. Радуйся нетленная, Пречистая Мария
Госпожа мира и надежда моя
Тебе подчиняется сила стихии,
Законы земли, бытия.

Припев:

3.Радуйся Пречистая, невеста Неневестная,
Помощница сирым и больным.
Ты как кувшинка невинно - прелестная,
Веешь ароматом неземным.


Рецензии