На неб хмаринки
І на склі сльозинки.
Коли ж гляне сонечко
У моє віконечко,
Прожене смуток мій,
Надихне мене до мрій?
Я хочу більше світла,
Щоб думати про літо:
Про вишеньки в садку,
Про лілії в ставку.
Знову дощить сьогодні –
Несправність у природі!
2.06.21.
Свидетельство о публикации №121060208052