life is going on its course
and someone else will just pretend
somebody's once more friends with loving
and someone else from love escapes
one will find happiness in home
so that his chalice overflows
another's on unknown road
and life is going on its course
for some to fall in love is easy
for others it's the opposite
some see the fortune only sleeping
while others are its favorites
and someone tries to catch luck's moments
while dreaming only their own worth
another deeply hides their thoughts
while life is going on its course
the night will give to earth its coolness
the day will give the earth its warmth
and i need all so little in life:
that wind pick up and spread my songs!
perhaps it will sink in some soul
with wing's last flap before it goes
yet other souls it will uphold
while life will go on its course
Юрий Антонов - А жизнь идёт своим чередом
Кому-то с кем-то интересно,
А кто-то лишь покажет вид.
С любовью кто-то снова вместе,
А кто-то от любви спешит.
Один находит счастье в доме,
Чтоб было все с избытком в нем.
Другой в дороге незнакомой,
А жизнь идет своим чередом.
Кому-то так легко влюбиться,
Другому - все наоборот.
Одним удача только снится,
К другим она сама идет.
И кто-то ловит миг удачи,
Мечтая только о своем.
Другой же мысли втайне прячет,
А жизнь идет своим чередом.
Подарит ночь земле прохладу,
Подарит день земле тепло.
А мне так мало в жизни надо:
Чтоб песню ветром понесло.
В одной душе она потонет,
Взмахнув последний раз крылом.
Зато другую душу тронет,
А жизнь идет своим чередом.
Свидетельство о публикации №121060206662