roads we are walking on

in this life there's so many roads
that i didn't get to walk
those who'll leave in me a trace
trace of my old griefs and woes
sudden sadness presses chest
i will leave but comeback fast
i will come back to begin anew
start all over, make it last

i could walk through half the earth
to the place where i'll rejoice
and let stars up on high lighten up my lines
but it's sad they're often hidden
under rain and snow--the roads that we are walking on
the roads we are walking on
 
i know always in my life
midnight star from high above
will direct me on the right path
through the heat, the cold and strife
and it will be a tough path
but i fear the whole life's sense
is that to start all over
i will have one of these days



Влад Сташевский - Дороги, по которым мы идем

сколько в жизни дорог
тех, что я пройти не смог
тех, что след во мне оставят
след моих былых тревог
и сожмет вдруг сердце грусть
я уеду, но вернусь
я вернусь начать сначала
все сначала, ну и пусть

я готов пройти полсвета
чтобы счастье встретить где-то
и пусть звезды в вышине путь укажут мне
но как жаль что часто скрыты
за снегом и дождем
дороги, по которым мы идем, по которым мы идем

знаю в жизни всегда
мне полночная звезда
пусть укажет верный к счастью
сквозь жару и холода
и нелегок будет путь
но боюсь, что жизни суть
в том, что все начать сначала
придется мне когда-нибудь


Рецензии