зна Бог

*   *   *


                Наталці Половинці —
                Божій співачці і акторці
                присвячується


І знає Бог
як жалко богоборчих
що думали сади свої місити
клячать
буквально
«не можете ви ще вмістити...»
й земля закриє їхні очі
і сиплю позамежну творчість
у позамежність
     спахне слово —
     скільки точне

31.05.2021


Рецензии