silence of the lambs

see our bodies getting sold, as hammer rocks away
please save our souls or simply DNA
remember we were free, but someone took that bane
and howl of hungry wolves became silence of the lambs

sidewalks have been washed with our blood
rifle-butts were knocking on our hearts
we have long forgotten words of love
cause for so long we'd been keeping shut

see our faces are all pale like masks upon a wall
we see no dreams, Titanic sleeps so sweetly on sea floor
remember us so fearless, our funny voices rang
but choir of yesterday's friends has become silence of the lambs

but we'll return
we will return with the summer
but a new light
new light will set us on fire!


Ногу Свело - Молчание ягнят

Смотрите, наши туши уходят с молотка
Спасите наши души или хотя бы ДНК
Я помню нас свободных, но кто-то выпил этот яд
И вой волков голодных стал молчанием ягнят

Нашей кровью тротуары мыли
Нам в сердца прикладами стучали
Мы слова любви давно забыли
Потому что столько лет молчали

Смотрите, наши лица бледны как маски на стене
Нам ничего не снится - "Титаник" сладко спит на дне
Я помню нас бесстрашных, смешные голоса звенят
Но хор друзей вчерашних стал молчанием ягнят

Но мы вернемся
Но мы вернемся вместе с летом
Но мы зажжемся
Но мы зажжемся новым светом


Рецензии