the white night

in the white night the lilacs's leaves
wind's shaking sometimes brave, sometimes shy
in the white night when i fall asleep
i will see dream amazingly white

bird's gonna flap a magical wing
and i will guess your apparition
into white night together we'll leave
in secret direction, in secret direction

white night has fallen down like cloud
wind is divining on the young leaves
i see your face, hear familiar sounds
but why is all this only in sleep?

in the dawn's paints the heavenly heights
pity that my visions are getting shorter
oh magic dream, please come back!--i shout
but these white nights falter

in my heart just one hope i keep
smiling toward the coming day:
that once for real, not in my sleep
we'll cross our ways, we'll cross our ways!


Forum, Белая ночь

В белую ночь сирени листву
Ветер качает – то робкий, то смелый.
В белую ночь, в час, когда я усну,
Приснится мне сон, удивительно белый.
 
Птица взмахнёт волшебным крылом,
И я появление твоё угадаю.
В белую ночь мы с тобою уйдём,
Куда, я не знаю. Куда, я не знаю.
 
Я не знаю…
 
В красках зари небесная высь…
Жаль, что виденья мои всё короче.
Сон, повторись, я прошу, повторись,
Но так коротки эти белые ночи.
 
В сердце одну надежду таю
И восходящему дню улыбаюсь.
Верю, что я, не во сне – наяву,
С тобой повстречаюсь, с тобой повстречаюсь.
 
Белая ночь опустилась как облако,
Ветер гадает на юной листве.
Слышу знакомую речь, вижу облик твой,
Ну почему это только во сне?


Рецензии