В туманах сывых
Супутники ж бо
Друзі милі
Чекаю вісточки від Вас
Тумани сиві
Стежку вкрили
Частіше правда
Ніж дива
Сувора і гірка
Полинна
Як подобає у житті
І чорнозем
Й червона глина
На Маминому
Ген шитті
Світає
Ночі вже короткі
Роки
На лініях долонь
Чекаю вісточки
До поки
Ось перед очі
Ви чи сон
13.03.2013р. - 30.05.2021р.
Свидетельство о публикации №121053003919