Улюблений хлопчик
Щоб в житті не було порожнечі.
Моя мрія лише одна -
Любов знайти, І не залишитися одній.
І бути поруч з тобою, щоб ти любив мене,
У нас з тобою любов була.
Адже -Це назавжди, На все життя,
Кожна людина знайде її.
Щастя знайде і йому пощастить.
Хай йому по життю щастить,
І зустрічаються хороші люди на шляху.
Пройдуть печалі, ти не сумуй.
Адже все ще попереду
І любов твоя на шляху! Автор :Настёна Журавлёва
Свидетельство о публикации №121053002367
Людмила Савина 5 20.06.2021 12:20 Заявить о нарушении
Настёна Журавлева 21.06.2021 13:37 Заявить о нарушении