запитання-125

буяють квіти у садочку —
бузок, лілеї і тюльпани
зійшлися разом у таночку —
блакитні, білі, полум'яні...

до ароматів прагнуть бджоли.
і дещо на початках кволе
гудіння набирає силу —
симфоніям лишень властиву.

хто диригентом буть спроможний?..
у відповідь — нажаль, не кожний.
добродія знайти важливо,
щоб не закінчилося диво...


Рецензии