бажання-88

в кожній постаті велич і слава.
і відновлена нині держава —
то нащадки Великих Князів
і незбираних в Небі скарбів.

так гуртуймося, вільнії люди,
бо інакше нам щастя не буде.
ми — чужинці у дальніх краях.
обирімо до Гідності шлях!


Рецензии