wheel keeps rolling on

tomorrow i will be crying,
tomorrow you will be laughing
this was the meeting time,
now it's time for the farewells
where the love will burn
coals dance in grief
ashes of yesterday's words
are gone with the wind

wheel keeps rolling on, turning on its axle
where i am today, tomorrow'll be your place

tomorrow you will be crying,
tomorrow i will be laughing
that was time to stay tied-in
now it's time for the rambling
where coals dance in grief,
will grow the golden grass
sweetness in the wheels,
dizziness in the head


Илья Кормильцев, гр. "Томас"

Завтра я буду плакать,
Завтра ты будешь смеяться,
Было время для встречи,
Настало время расстаться.
Там, где сгорит любовь,
Пляшет на углях печаль,
Пепел вчерашних слов
Ветер уносит в даль.

Крутится колесо –
Вертится на оси,
Там, где сегодня я –
Завтра окажешься ты.

Завтра ты будешь плакать,
Завтра я буду смеяться,
Было время быть камнем,
Настало время скитаться.
Там, где пляшет печаль,
Взойдёт золотая трава,
Крутится колесо,
Кружится голова.

Крутится колесо –
Вертится на оси,
Там, где сегодня я –
Завтра окажешься ты.


Рецензии