Вдохновение

Натхнення не надходить від зірок,
народжується співами в душі,
воно, як у художника мазок,
дарує неціловані вірші.

Воно не віддається під зарок,
воно шепоче срібно, як дощі,
натхнення не надходить від зірок,
народжується співами в душі.


Рецензии