Вялiкi шлях Белорусские мотивы

        Вялiкi шлях

Зоркі ў цемры моцна зяюць,
Побач з месяцам звычайным.
I ніяк яны немаюць,
Шлях звярнуць каб не туды.

І заўсёды будзе гэта лета,
Прыгажосці маляваць.
Блакіт азер дарогу свету,
Каб нам яшчэ усё успамінаць.

Вялікі шлях у жыццевым полі,
Прайсці нам трэба каб паспець.
Зрабіць дабро маёй Радзіме,
Насчадкам ў вочы паглядзець.


                *****


Рецензии