Эмили Дикинсон. 836. Truth is as old as God

Сам Бог не старше Истины,
Она Его двойник,
И жизни им отписано —
Со-вечность на двоих.

И дням сочтёт она итог
В последний день Его,
Когда Заоблачный чертог
Покинет Божество.


Truth — is as old as God —
His Twin identity
And will endure as long as He
A Co-Eternity —

And perish on the Day
Himself is borne away
From Mansion of the Universe
A lifeless Deity.


Рецензии