heavenly steam engine

he went through the life just slightly swaying
like a train rolling on the rails
never overlaying, never underplaying
just modestly smiling he joked and laughed

he so loved partying and singing
loved to kid and loved his friends so much
he led a wonder train, this heavenly steam engine
and he did it all with easy touch

in his heart a flame was always burning
the undying fire always lit
standing firmly on this Earth,
to talk with Gods
he had the invaluable gift

but one gloomy day a drunken switch man
pulled the switch, so thoughtless and so wrong
and my wonder friend, the heavenly steam engine
far away from all of us had gone..


E.S.T. - Небесный локомотив

Он прошел по жизни чуть шатаясь,
Как идут по рельсам поезда
И не возвышаясь, и не унижаясь,
А скромно улыбаясь и шутя.

Он любил компании и песни,
Шутки и друзей своих любил.
За собой увел состав чудесный -
Локомотив небесный
У него на всех хватало сил.

В сердце у него горело пламя,
Негасимый полыхал пожар
Крепко стоя на земле ногами
Говорить с богами
Он имел неоценимый дар.

Но однажды стрелочник нетрезвый
Стрелки, не подумав, перевел,
И мой друг любезный - Локомотив небесный
Далеко от всех от нас ушел


Рецензии