Еще не умерла Укрина
Ще не вмерла Україна -
Ніколи це не станеться;
Найкраща в світі Батьківщина
Вічно буде жити-славиться.
Ще не вмерла Україна -
Ніколи це не станеться,
Завжди була і є єдина
Пока сонце не потухне
не сховаеться.
Ще не вмерла Україна -
Ніколи це не станеться.
Обійде її лиха година -
Радіє серце, посміхається.
Ще не вмерла Україна,
Ще не вмерла Україна!
Ніколи це не станеться,
Ніколи це не станеться!
24.05. 2021. Віктор СТАРИК
Свидетельство о публикации №121052406029
Татьяна Богатка 07.07.2021 07:09 Заявить о нарушении
Виктор Старик 07.07.2021 17:30 Заявить о нарушении
Татьяна Богатка 14.07.2021 07:59 Заявить о нарушении