За нами
У хащі неприродніх речень,
За нами - міста сірий грім,
За нами - нескінченність течій.
За нами - крига та вогонь,
Ми все забули, все згадали,
Тремтливі дотики долонь,
Чужі невизнані вокзали.
За нами - полум'я комет,
За нами - тиша узбережжя,
І ночі вогняний багнет,
І дня історія безмежна.
Свидетельство о публикации №121052305089