день такий н ч ранок

І день такий і ніч і ранок.
Світило сонце рівномірно.
Доба всміхалась наостанок,
Останній день сьогодні мирно.
Та ніч несла бомбардування.
Земля в тривозі щімко дише,
Життя зривалось без вагання,
А люди, мов підвальні миші.
Минуло менше ніж століття,
Якихось сім десятків літ,
Проснулось нове лихоліття
Стривожити увесь наш світ.


Рецензии