дзеркала в яких я поза в ком
таких на світі є лиш два:
туди йде стежка, хвіртка,
в дворі росте густа трава
у хаті у старих альбомах
живими є назавжди ті,
із ким я не була знайома,
вони не мали на меті
мені ці риси передати,
щоб я носила на собі,
в дзеркала хатні заглядати
і думала про давні дні
Свидетельство о публикации №121052304566