тужно тихо
і дивно і дико
ступити тепер на Майдан.
Ще дише тут лихо
і чинить дволико,
стромляючи пальці до ран.
гукає каміння ,
стенає коріння,
бо кров увібрало людську.
на страх і мовчання
чека злодіяння
на хвилі виносить помсту
Свидетельство о публикации №121052304423