Яким же чином день

Яким же чином  день
домоволяється з ніччю про зустріч?
І як відчуває загрозу олень
Підвищення камені і кручі?
Природі здавна не пізнати каяття
Чому і ким вчиняє те чи інше.
Мене не покидає відчуття


Рецензии