Модиф кован харч

Модифіковані харчі

 

поїм поволі, наче справжні.

 

В онлайні хто  кого навчить

 

як пахнуть квіти помаранчі?

 

Крізь скло завішених вікон,

 

 і кілометри масок- марлі,

 

оживлим став Декаменрон,


Рецензии