Я би т шилась з сонця
що кублеться в банях Софії,
огинаючи поспіхом стіни,
зводячи в тіні,
я би тішилась з сонця.
Аромати столисто
наповняють це місто
Вечоріє іскристо,
Навіть несамовито,
На порозі вже літо.
Аромати столисто.
Тішить зелень смарагдом
Так відрадно відрадно,
А внизу Виноградар,
Легко сплутати з садом,
Тішить зелень смарагдом
Свидетельство о публикации №121052303904