Жити на повну

Мені показали як жити на повну,
Вечірки, стосунки за кілька хвилин.
Як все що бридке - засвітити на зовні.
Без докорів зайвих..без зайвих провин.
На телеекрані злітає нестримно
І швидко проходить любов та журба,
Мені проявили усе це красиво.
Бо всі так живуть. Зараз мода така.
Я вірив й не вірив.я ставив питання.
Де правда? Де щастя? У чому секрет?
Це стадія перша мого потопання.
Невір'я схитнуло з дороги мене.
Пройшло кілька років..Їзда по пустелях.
Цинізм вчителів цього світу відчув.
І м'якість тих ковдр що завжди вони стелять.
Щоб потім безсоння сумлінню здобув.
Трагічне повітря.Одні лабіринти.
І все в чорно-білій неправді злилось.
Актори.Театри.Безглуздя картини.
"Ти тут не для цього!" В думках пронеслось....
Тремтів.Відчував.Помираю щоденно...
Лиш мить...Стогін в небо - і шепіт "прости"
І на каяття.. залунало: "Спасенний!"
Звільняєшся ти від гріхів назавжди!
...На телеекранах - ще не зупинились.
З'являтись сьюжети безодень гріха.
- Ви краще показуйте як же звільнитись!?
- Як вийти тоді із глухого кутка?
Ви всім покажіть результати розпусти,
Розруху у сім'ях і сльози дітей.
Батьків-бідолаг що втрачають стосунки.
У пошуках щастя й чергових  ідей.
...Всі рани душі не проходять відразу.
Та можу підтвердити зцілення є
Месія. Він знищив гріховну проказу.
Він може і серце зцілити твоє...
Харенко Т.


Рецензии