Сонце

Нарешті ти вже засвітило,
Прекрасне сонце, осяйне,
Ти землю світлом напоїло,
Зі сну збудило все живе.

А ранок чистий, величавий,
Як той найперший від Творця,
Я хочу, щоб такою ж стала,
Розбурхана душа моя.

 2009 р


Рецензии