Небо померло

Небо померло. Чорніє.
В місті почався дощ.
Хтось від кохання радіє?
Це все мені здалось...
Люди навкруг намокли
Їздять брудні авт;
Вулиця трохи змовкла...
Знизила хриплий тон.
На тротуарі чорнім,
Плаче моя душа.
Мабудь я вже сторонній
Всім не потрібний став.
Мабудь не сумно зовсім
Тій, що тепер одна...
В серці у неї осінь, -
А у моїм -  зима...


Рецензии