Любов до Миколая

Й важкість — в примар.
І вийшов з лісу
        дуб
        на тротуар
І завертає
     небу
                вулицю!
О милосердя дар...


Христос воскрес!
Настільки Бог —
все — навертає до Небес

22.05.2021,
свято Миколая, з великим милосердям
чудотворця (величаймо його!)


Рецензии