the usual affairs

it's so simple, what is strange in it?
you had given me a kiss
fooled me ever so exquisitely
so painfully deceived
voice so tender and so treacherous
i won't hear behind my back
we had parted ways as just friends
a normal weekend

i won't look again
i won't weep again--
it's just mascara flowing from lashes
and that you have killed love with silly games--
it's alright, it's usual affairs

but you can't fall out of the time
at a corner we had bumped
"greetings! you are looking fine!"
--"forgive me, i must run!"

only sorrowful witnesses:
tired court and quiet square
accidental companions:
a usual affair


Обычные дела, Valeria

Все так просто, что тут странного
Ты меня так целовал
Так изысканно обманывал
Так больно предавал
Голос нежный и предательский
Не услышу за спиной
Мы простились по-приятельски
В обычный выходной
 
Не взгляну я вновь
Не всплакну я вновь
Просто тушь с ресниц потекла
Ну а то, что ты
Смог убить любовь -
Ничего, обычные дела
 
Но из времени не выпадешь
Мы столкнулись на углу
- Здравствуй, ты прекрасно выглядишь
- Прости, но я бегу
Лишь свидетели печальные
Тихий сквер, да старый двор
Собеседники случайные
Обычный разговор


Рецензии