tiptoe dance

so as to look into your eyes
so as to whisper in your ear
so as to give a kiss to your mouth
and so as to just not be bored

i am performing dance in the tiptoes
oh..that all the girls are performing
i am performing this simple dance
oh..that all the girls of my height are performing

so as to rise closer to you
so as to get into your view
so as to become at least something for you

strong resilient fingers
slender and agile legs
i can waive my hands too
but that happens less often

it will be alright, boys
yes it will be alright, boys
this dance is done for you
by all girls of my height

and never will they measure you with the glance from above
be chained in high heel shackles
never will they lower hands on your shoulders
ever higher they shall raise their heads up

dance, look in the eyes, in the eyes..


Настя - Танец на цыпочках

Чтоб заглянуть в твои глаза
Чтобы шепнуть тебе на ушко
Чтоб поцелуй отдать устам
И чтобы просто не было скучно.

Я...
Исполняю танец на цыпочках
У...
Который танцуют все девочки
Я...
Исполняю танец бесхитростный
У...
Который танцуют все девочки
Моего роста

Чтобы подняться ближе к тебе
Чтобы попасть в поле твоего зрения
Чтобы стать хоть чем-то в тебе
И не пропустить твоего важного.

Я...
Исполняю танец на цыпочках
У...
Который танцуют все девочки
Я...
Исполняю танец бесхитростный
У...
Который танцуют все девочки

Моего роста

Упругие крепкие пальчики
Ножки стройные, ловкие
Руками я тоже размахиваю
Но это бывает реже.

Все будет в порядке, мальчики.
Все будет в порядке, мальчики.
Этот танец для вас станцуют
Все девочки
Моего роста.

И никогда им не измерить взглядом сверху
Закованным быть
В оковы каблучные
Никогда им рук не опустить на плечи
Им головы задирать вверх
Да покруче.

Танцуй, заглядывай
В глаза, в глаза


Рецензии