вже пам ять раю?

       Є вже пам’ять раю?

Який зв’язок!
Один разок!
Це
       т о й  бузок
і засвітив й
зафарбував двори
                без тями
і волоть світла
і така любов
де — втямитись —
                торкай райськую пам’ять



й це перевісити серцями
все — через — це Небесне попіддашшя —
Того, Хто Сам вміщає
ранки й дні
ще й простяга любов
в ранки і дні
місцями
             мов з гуашшю! —
це в Тобі й мені
в тобі й мені...
в тобі й мені...


любов молочні зуби
забира в дітей — найкращих

20.05.2021,
в день народження дружини,
чи є, хто її не знає?


Рецензии