Баю-баю-засинаю

Песню можно послушать здесь:
https://www.youtube.com/watch?v=ifC--dbwmXY

Слова, мелодія, виконання - Бруна
1к.
Забуваю, забуваю
Все, чого не буде з нами.
За горами зірка гасне –
Не співа птаха щастя.
                Засинає день поволі
                Самота гуляє в полі.
                І надії вже немає,
                І куди іти не знаю,
                І без сили засинаю...
                Засинаю - баю-баю...
ПРИСПІВ:
Тільки уві сні мені
Щастя проспіва пісні
І кохання в очі гляне
І не вперше, не в останнє....
Буде ніжна любов.
Доторкнеться до скронь
Світла і прекрасна
Про кохання казка.

2к.
Зупиняю, зупиняю
Все, чого не буде з нами.
Зустрічі і розставання,
Сподівання і зітхання.
                Забарилась моя доля,
                Загуляла в чистім полі.
                І надії вже немає,
                І куди іти не знаю...
                І без сили засинаю...
                Засинаю - баю-баю...


Рецензии