Из бэз зворотности тэпло

Із без зворотності тепло

А вітер не згасає і веде
Кудись у закутки душі де сплять картини
Немов Матуся виглядає коло тину
І усміх в тім бузковім краї десь

Він гріє з без зворотності мене
Татусь я знаю поливає у городі
Вже скільки літ без них у світі я відтоді
Та кожна мить перед очима й не мине

Художник Лоран Персєльє
Сонячні пейзажі


Рецензии