Маки червон

МАКИ ЧЕРВОНІ-КРАПЛИНИ ЗОРІ,
ЩО З НЕБА СПУСТИЛОСЬ В ДОЛОНІ МОЇ.
СЕРЕД ГОРОДУ ЗАРАДИ КРАСИ
ВИРОСЛИ МАКИ З НІЧНОЇ РОСИ.
ХТО МИМО ПРОХОДИВ-ПРИЗУПИНЯВСЯ.
ІЗ ГРЯДКОЮ МАКІВ ДУШЕВНО ВІТАВСЯ.
ЦІННІШІ ТРОЯНД БУЛИ МЕНІ МАКИ,
ПАЛКОГО КОХАННЯ І ПРИСТРАСТІ ЗНАКИ.
...ВНОЧІ ЇХ ЗІРВАЛИ УСІ ДО ОДНОГО,
БО В СЕРЦІ НЕ МАЛИ НІ СТРАХУ,НІ БОГА.
ОТРУТУ ІЗ МАКІВ ХОТІЛИ ЗВАРИТИ,
ТА МАК-СТРИБУНЕЦЬ НЕ ОТРУТА,А КВІТИ!

МЕНІ СПОВІСТИЛИ :РОЗКВІТНУ Я ЗНОВ,
ЗУСТРІНУ СВОЮ ДОЛЕНОСНУ ЛЮБОВ.
І БІЛЬШЕ НЕ СІЯЛИСЬ МАКИ У ПОЛІ.
МЕНІ ЗАЛИШИЛИ КРАСУ СВОЮ Й ДОЛЮ

© Copyright: Татьяна Школяренко, 2013
Свидетельство о публикации №113080507383


Рецензии