Розклад вiд Господа

 Зазирни в моє серце сьогодні і побач, як воно колотає.
 Я буваю навпрочуд серйозна, але посмішку я не втрачаю.
 Так кортить стати просто коханою і дивитись удвох файні фільми.
 Знову видати збірку віршовану та співати чуттєво та вільно.

 Ти не бійся писати, не бійся, якщо станеш без слів сумувати.
 Якщо теми загальні, цікаві, поділитися б та розмовляти.
 Я обожнюю музику сонячну, джаз та блюз в розмаїтті яскравім.
 Сад Шевченко, як світла мелодія, що звучить на травневих засадах.

 Зазирни в мої очі смарагдові, і скажи, чи ти щось відчуваєш?
 Я не подруга, хоч вже і прохана, але ти мою сутність вже знаєш.
 Розігріти б весну з літнім присмаком, щоб гуляти під небом блакитним.
 І морозиво їсти фісташкове, щоб на двох його вмить поділити.

 Ти не бійся дізнатись про вересень та
листопад теперішніх буднів.
 Ми не знаємо розклад від Господа, що надалі здійсниться та буде.
 Не втрачай ні секунди життєвої, йди вперед. Кожен день - нагорода.
 Все минає. Погане і радісне. А життя неймовірно коротке...

 19. 05. 2021


Рецензии