Цэй ранок, морэ так прэкрасни
Цей ранок, море – так прекрасні,
Повітря мов жива вода...
І сонечко ласкаве, ясне,
А за спиною гір гряда.
Тут хвилька шепче: "Майже літо..."
Передчуття в душі й над світом,
Умиротворення – прийди,
Не треба людям більш біди.
Піди ковід від нас, піди.
Цей гомін хвильок між собою
І листя дуба із вербою –
Від воєн, Боже, відведи.
Один для одного в любові
Сьогодні жити ви готові?
19.05.2021р.
Художник Лоран Парсєльє
Сонячні пейзажі
Свидетельство о публикации №121051904101