Эмили Дикинсон. 1124. Had we known the Ton

Кто б её не поддержал,
Знай мы всё тогда,
Но она так гордо шла –
В этом и беда.


Had we known the Ton she bore
We had helped the terror
But she straighter walked for Freight
So be hers the error –


Рецензии