Сонячний ключ
Це знов чиєсь свято.
І знову кульгають невінчані рими.
Угору летить зачарований натовп,
Там сонячний ключ
На небесних вітрилах.
Лунають слова,
Тільки тиша за ними,
І тепла домівка на любих чекає.
Такі неозорі й чуттєві ці крила,
Що можна ввійти до життєвого раю.
* За мотивами кліпу "Суперсила" українського гурту "Franko Band" (Україна) та живописних робіт Роба Гонсалвеса (США)
Свидетельство о публикации №121051903052