Наказ

Казали мудреці,
Що серцю не наказати.

Воно ж бо чи то червоне,
Чи то кришталеве.

В серці - трипільска культура,
І проростають вервиці почуттів
Крізь металеві паркани,

Крізь скляні мури.

Серцю не наказати,
Але ти крокуєш тьмяними вулицями,
Аби лиш почути голоси
Серцезнавців -

Людей, які відають,
Як надіслати депешу
На іншу планету

Одним ударом серця.


Рецензии