УА, УА, uхадзi!
Колькі будзеш ты сядзедь
Гадзіць, скардзіцца, смярдзець?
Прэч адгэтуль выбірайся
И да нас ты не вяртайся!
Грамада:
-UA, UA! UA, ухадзі!
Каб маглі яшчэ пажыць!
-Колькі будзеш сярод нас
Ушаноўваць свой калгас?
Адпраўляйся ў Маскву
Ушаноўваць, кампрэн ву?
-UA, ўхадзі! UA, ухадзі!
Каб зямля магла нарадзіць!
-Колькі будзеш ты сядзець
Ганьбіць скардзіцца смярдзець
Прэч адгэтуль прэч, прэч, прэч,
Дрэнны ты ўсе ж, насамрэч!
Грамада:
-UA, ухадзі! UA, ухадзі!
Каб маглі яшчэ пажыць!
Свидетельство о публикации №121051800071