Летiти елегiя

Коли зупиняється серце

Такого штибу,

Коли такий голос уривається раптово,

Ти стаєш героєм Кафки -

Багатоногим, тремтливим,

Десь загубивши духовних крил основу.

І падають пір'їни на гобелени,

І ниви важкі від золотого врожаю,

І це вже не острів на Дніпрі,

А острів Святої Єлени.

Ви мовчки наказали летіти - тож я злітаю.


Рецензии