Зоря

Така чутлива,
Замріяна,
Тонка
Навесні.


Така легкозаймиста,
Грайлива,
Бентежна влітку.

Така яскрава
Звитяжна
Квітуча
Тендітна

Восени

Така горда,
Холодна
Прозора
Монументальна
Взимку.

Її сяйво -

Від хмари до крон дерев -

Нездоланно-прекрасне.


Ілюстрація з depositphotos.com


Рецензии