Крiзь час

Сонячним промінчиком
Кружляє жінка -
Струнка, мов верба,
Легка, як павутиння.

Координація рухів
Невпинно-досконала,

І зал вибухає
Оваціями.

Її обличчя,
Граційні рухи,

Пречудова оригінальність -

Ознаки весни,
Символи оновлення.


*Присв. українській тренерці, фахівчині з хореографії, випускниці філологічного факультету ОНУ ім.І.І.Мечникова Людмилі Будигай


Рецензии