Лише пiвроку
Щоб змінити все,
Щоб перетворитися на великий галеон
З книгами, піснями,
Енкаустикою...
Лише півроку -
І кожен день
Палає неземним світлом
Римських свічок
Чи холодних зір
(Денеб, Вега?)
За півроку
Ми будемо не тут,
Наші дотики до стін
Толедо чи Братислави
Стануть реальністю.
Свидетельство о публикации №121051802018