Руханка
Неозорий ландшафт,
Тиша струнка,
Наче фея в повітрі,
Сонце сміється,
З ним на брудершафт
Пташка п'є світло
На неба пюпітрі.
Руханка, діти, малеча нова,
Наче бруньки, розкривається щиро,
Ритми й прості та веселі слова -
Все це дарує піднесена ліра.
* Присвячується дитячим спортивним колективам України
Свидетельство о публикации №121051801992