Ruina
А скільки було там доль,
А скільки було там слів,
Ночей та вогненних злив...
Були паперові мости,
Були неосяжні світи,
Були і залізні ноти,
І кроки чужі були.
Мовчить кам'яний портал,
А сукня така проста,
І синій дев'ятий вал
Під небом німим постав.
Свидетельство о публикации №121051706211