Украiнському новобранцевi

Несподівано
Випав зелений сніг
На його форму.

Почалось нове життя.

Вулиці Львова
Тепер гостріші за леза,

І не до жартів.

У іншопланетних гостей -
Своя дисципліна,
І кастанедівські космічні духи
Слухають ритм серця

Воїна.


Рецензии